De bedste grønne vafler med spinat, som er helt suveræne med fyld oven på, til at lave en flot og indbydende spinatsandwich eller istedet for det klassiske toastbrød til en god toast med ost og skinke.
4,82 fra 16 stemmer
Servings: 9vafler
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
I alt25 minuttermin
Ingredienser
150gfrisk spinat
4æg
120gfuldkorns hvedemel
1tsksalt
Evt. topping (Dette er ikke regnet med i kalorierne)
salat
koldrøget laks
philadelphia
avocado
dild
salt og peber
Tilberedelse
Skyl spinaten, og kom det i en blender sammen med æg, mel og salt. Blend det hele, til du har en ensartet og cremet dej.
Tænd vaffeljernet. Når det er helt varmt kommed der dej i vaffeljernet. Bag vaflerne cirka 4 minutter til de er gennembagte. Fortsæt til al dejen er bagt.
Top hver vaffel med salat, røget laks, philadelphia, avocado, salt, peber og dild. Eller din foretrukne topping.
Noter
Vaflerne holder fint et par dage på køl, i en lufttæt beholder.
Vafler er fryseegnet. Jeg fryser dem med et stykke madpapir imellem hver vaffel, så er de også nemmere at skille ad og tage en eller to op ad fryseren.