Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Små tacotærter med oksekød og grøntsager
5
fra
7
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Ingredienser
400
g
hakket oksekød
1
stort løg
1
stor grøn peberfrugt
2
mellem store tomater
2
dl
frosne grønne ærter
4
æg
½
dl
mælk
2-3
spsk
tacokrydderi
((jeg bruger altid denne opskrift fra dygtige madbanditten))
salt og peber
1
pakke
tortilla 'skåle'
((jeg bruger dem fra Old el paso. De købes blandt andet i føtex))
1
spsk
olivenolie
8
spsk
revet chedder ost
Dertil
8
spsk
cremefraiche 6%
tacosauce
4
håndfulde
grønne salatblade eller fintsnittet spidskål
Tilberedelse
Skyl og skær løg, peberfrugt og tomater i små tern.
Optø ærterne ved at hælde kogende vand over dem.
Brun løg og hakket oksekød i en gryde med 1 spsk olie.
Tilføj grøntsagerne og lad det småsimre 5 minutter.
Tilføj tacokrydderi og rør det rundt.
Fordel kød- og grøntsagsblandingen i tortilla skålene.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Fordel det i de 8 tacoskåle.
Top hver tacotærte med 1 spsk revet chedder.
Bag de små tacotærter i ovnen med 200 grader varmluft i ca 15 minutter. de skal være gyldne og faste.
Server tacotærterne med grønne salatblade eller fintsnittet spidskål, cremefraiche og tacosouce.
Velbekomme.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.