Er du klar til vaskeægte efterårs pasta? Lad mig præsenterer: Safran pasta med græskar! Det lyder måske sikke af meget, men denne ret er langt fra kedelig. Den kombinerer de sødlige noter fra græskar med en cremet sauce og aromatisk safran, der er så lækker, at du måske vil overveje at gøre denne ret til en ugentlig hverdagsfavorit.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 4personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse40 minuttermin
I alt50 minuttermin
Ingredienser
½hokkaido græskar
3fedhvidløg
1cremefine 15%
1tskfrisk timian
1tsktørret basilikum
salt og peber
olie
230gsafran pasta (fra Pastariget - eller almindelig pasta uden smag)
Tilberedelse
Vask dit græskar, fjern kernerne med en ske og skær selve græskaret i tern.
Vend græskar ternene med olivenolie, hvidløg, salt og timian.
Bag græskaret i en fad, i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 min.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Kog cremefine og basilikum op. Tilføj den bagte græskar og grør det godt sammen. Græskarternene vil blive rør ud i sovsen men stadig give lidt struktur.
Smag sovsen til med salt og peber.
Tilføj den kogte pasta til sovsen, og vend det hele godt sammen.