Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Ristede græskarkerner
En lækker og sprød snack, som smager dejligt og er nem at lave. Brug kernerne fra et hokkaido græskar, eller når du laver en græskarlygte
4,64
fra
11
stemmer
Servings:
1
portion
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
kernerne fra et græskar
(fx. hokkaido eller lygte græskar)
1
spsk
olivenolie
1
tsk flage
salt
Du kan variere smagen ved at tilføje forskellige krydderier og krydderiblandinger
fx.
røget paprika, cayenne peber, timian eller rosmarin
Tilberedelse
Pil alle kernerne ud af et græskar. Skyl dem, og fjern det kød der hænger ved.
Dup græskarkerner tørre med et rent viskestykke.
Vend græskarkernerne sammen med en spiseskefuld olivenolie, salt og eventuelt krydderier.
Fordel kernerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 15-20 minutter. Til de er gyldne og sprøde.
Lad græskarkerner køle helt af, inden du kommer dem i en lufttæt beholder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.