Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Rejecocktail med rygeost
4,88
fra
8
stemmer
Servings:
4
personer
Tilberedelse
10
minutter
min
Ingredienser
8
blade
romainesalat
8
grønne
asparges
1
stk
avocado
8
spsk
rejer
((Jeg bruger rejer i lage, men er du mere til rejer fra frost, kan du sagtens bruge det))
2
spsk
sesamfrø
Rygeostcreme
2
dl
yoghurt naturel
4
spsk
rygeost
citronsaft
salt og peber
Dertil
2
skiver
rugbrød
persille til pynt
Tilberedelse
Rygeostcreme
Lav en rygeostcreme ved at røre yoghurt naturel og rygeost, til en ensartet creme og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Fordel rygeostcremen i bunden af 4 glas
Rejecocktail
Skyl salaten og aspargesene. Dup det tørt med et rent viskestykke.
Fordel romainesalaten i de 4 glas med rygeostcreme.
Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
Del avocadoen i 8 både, og dyp ydersiden (der hvor der har siddet skrald) i sesamfrø.
Fordel asparges, avocado og rejer i de 4 portionsglas.
Top med friskkværnet peber, salt og persille.
Servér rejecocktails til forret med rugbrødsstave til.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.