Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan
5
fra
6
stemmer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
1
pakke frisk spinat fettuccine
(eller evt squashspaghetti, hvis du vil undgå alm pasta)
400
g
kylling inderfillet
1
karton ''The creamier'' kokosmælk fra Santa Maria
6
championer
1
håndfuld sukkerærter
1
rød peberfrugt
2
håndfulde frisk spinat
1
tsk
Herbes de provence paste fra Santa Maria
2
tsk
Garlic paste fra Santa Maria
1
spsk
friskrevet parmesan
salt og peber
olie til stegning
Topping:
tynde skiver parmesan til topping
lidt fint hakket rød peberfrugt
Tilberedelse
Skyld alle grøntsagerne grundigt inden du går igang.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Halvér kyllinge inderfiletterne på langs, steg dem i lidt olie til de er næsten gennemstegte, sammen med garlic paste og herbs de provence paste.
Tilføj championerne til kyllingen, og steg dem i et minuts tid.
Derefter tilføjes peberfrugt og sukkerærter, og steger med i ca. 1 minut.
Spinaten kommes på panden.
Når spinaten er falden sammen, tilføjes kokosmælken og den bringes i kog.
Tilføj parmesan og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes pastaen i sovsen, og retten er klar til servering.
Ved servering toppes med lidt parmesan, peberfrugt og friskkværnet peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.