Let sød og aromatisk rabarbersnaps. Den smager virkelig skønt, er samtidig virkelig nem at lave, og så er der sjældent noget bedre end at servere hjemmelavede lækkerier for gæsterne.
4,48 fra 23 stemmer
Servings: 1liter
Ingredienser
800grabarber((gerne tynde og røde))
2,5dlsukker
70clneutral vodka / neutral snaps
evt vaniljestang
Tilberedelse
Find gerne de tyndeste og rødeste rabarber du kan. Fjern bladene og skyld dem grundigt for jord.
Skær rabarberne i 1-2 cm lange stykker og vend dem sammen med sukker. Læg det i et stort sylteglas eller anden lufttæt beholder. Kom låg på og lad det stå køligt til næste dag. Sukkeret gør at rabarberne vil afgive en masse saft.
Hæld vodkaen ned i glasset med rabarber og sukker. Ryst glasset, så det bliver godt blandet.
Vend glasset på hovedet, så du får det hele vendt sammen, én gang om dagen i 2-3 uger.
Når din rabarbersnaps er færdig sigtes rabarberne fra. Jeg bruger en si beklædt med et rent viskestykke.
Hæld på en eller flere flasker, som er skoldet med kogende vand.