Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Pasta med spinat, kylling og tomat
5
fra
10
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
8
minutter
min
Tilberedelse
12
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
400
g
fuldkornspasta
400
g
kyllingefilet
100
bacon i tern
1
løg
3
fed
hvidløg
450
g
frossen helbladet spinat
¼
liter
cremefine 7%
(kan erstattes af anden madlavningsfløde eller piskefløde)
140
g
koncentreret tomatpuré
1
spsk
olivenolie*
1
spsk
citronsaft
salt og peber
Tilberedelse
Skær kyllingen i mundrette stykker, og mariner dem i tomatpure, olivenolie, salt, peber og citronsaft, lad det trække i 1-2 timer.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak løg og hvidløg fint, og brun det godt af på en pande med lidt olie.
Kom bacon på panden med løg og steg baconen sprød.
Kom kyllingen på stegepanden sammen med bacon og løg. Steg kyllingen (sørg for at få alt marinaden med når du steger) og tilføj spinaten.
Når spinaten er helt optøet tilsættes fløden og det bringes i kog, og smages til med ekstra salt og peber.
Vend kylling, spinat og sovs sammen med pastaen, og server straks. Spis gerne nogle lækre gnavegrøntsager til.
Køkkenudstyr
Skærebræt*
Kokkekniv*
Gryde*
Sliplet pande*
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.