Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Pariserbøf
5
fra
4
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
800
g
hakket oksekød
((gerne med lav fedtprocent))
4
stk
groft brød
((groft toast, surdejsbrød, rugbrød eller hvad du lige har))
4
stk
rå æggeblomme
((Jeg bruger bare alm æggeblommer, direkte fra ægget))
4
tsk
revet peberrod
4
spsk
kapers
4
spsk
pickles
4
spsk
syltede rødløg (find opskriften her)
6
spsk
syltede rødbeder
smør til stegning
salt og peber
4
stk
ringe af rå rødløg, til at holde på æggeblommen
Tilberedelse
Form fire bøffer, sørg for at forme dem lidt større end du ønsker dem, da kødet trækker sig sammen.
Udstik et stort rundt stykke, i hvert brød. Så du får et rundt stykke brød til din runde bøf.
Kom smør på stegepanden og steg brødet sprødt. Derefter steges hakkebøfferne.
Imens hakkebøfferne steges, kommes rødbeder, kapers, peberrod og pickles i små skåle.
Fordel de 4 stykker brød på hver sin tallerken, og læg en hakkebøf oven på hvert brød.
Læg en løgring oven på hver bøf, og placer en rå æggeblomme deri.
Slup at med at fordele de syltede rødløg oven på bøfferne.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.