Denne populære pad krapow er en basilikum stir fry med svinekød, der er kendt for sin intense smag og krydrede aroma. Retten tager 25 minutter fra du går i gang, til du kan sætte dig til bord, hvilket også gør den til en ægte hverdagsfavorit.
Skyl og forbered dine grøntsager. Pil løg og hvidløg, skær løg i små tern og pres hvidløget. Skær de frosne bønner i ca. 2 cm lange stykker. Skær forårsløg i skiver, og peberfrugt i mindre strimler. Pluk også bladene af din thai basilikum.
Varm en wok (eller stor stegepande) godt op, tilføj olie, løg og hvidløg og brug løgene af. Tilføj hakket grisekød og brun dette af.
Tilføj bønner, peberfrugt og forårsløg i wok'en og vend det sammen.
Efter 2 minutter tilføjes soya, fiskesauce, sriracha, sukker og thai basilikum.
Lad retten tilberede 5 minutters tid. Imens steger du dine spejlæg.
Når alle komponenter er færdige samles retten med ris, pad krapow og et spejlæg. Pynt eventuelt med lidt friske forårsløg og ekstra chili.