Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Lun broccolisalat med rugbrødsknas
4,89
fra
9
stemmer
Servings:
2
personer
Ingredienser
300
g
broccoli
1
spsk
olivenolie*
½
fed
hvidløg
salt
Rugbrødsknas:
1
skive
rugbrød
2
spsk
solsikkekerner*
½
spsk
olivenolie*
Salt
Tilberedelse
Varm en stegepande op og fordel 1 spsk olivenolie derpå.
Skær rugbrødet i tern, og steg det i olien til det er sprødt.
Kom solsikke kernerne på panden med rugbrød, til solsikke kernerne er gyldne, tag derefter panden af varmen.
Skyl broccolien, og lad den dryppe godt af.
skær broccolien i skiver og steg det på en varm pande med 1 spsk olivenolie og et presset fed hvidløg, til det begynder at tage farve.
Tag broccolien af panden og anret på et fad. Fordel rugbrødsknasen oven på og server den mens den stadig er lun.
Noter
Tip! spis salaten til et godt stykke kød. og lav gerne rigeligt af den ;)
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.