Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Laksetatar med æble
https://mariasilje.dk/forret-med-rejer-urter-aertepure-og-sprodt-rugbrod/
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
6
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
300
g
fersk laks
(som kan bruges til sushi, spørg evt. hos fiskehandleren)
150
g
kold røget laks
½
agurk
1
æble
35
g
dild
(uden stilke - plus ekstra til pynt)
100
g
mayonnaise
(brug gerne en af god kvalitet)
2,5
spæk
sriracha sovs*
1/2-1
Øko citron
(saft og skal )
1-2
tsk
ponzu
(alternativt soya men mindre af det)
24
reje chips
Tilberedelse
Skær fersk laks og koldrøget laks i små tern, det gøres nemmest ved at skære tynde skiver og derefter skære på tværs.
Skyl agurk, æble, dild og citron.
Fjern midten på agurken og skær også den i små delikate tern.
fjern kernehuset på æblet, skær i små tern, jeg beholder skællen på.
Pluk dild-duskene af den grove stilk og hak det fint.
Rør mayo og Sriracha sovs sammen.
Rør hele laksetataren sammen og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft og ponzu.
Servér laksetataren i sprøde rejechips og top med dild.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.