En lækker, cremet kold kartoffelsalat med karry går virkelig godt som tilbehør til frikadeller eller til sommerens grill mad. Få min bedste opskrift her.
5 fra 5 stemmer
Servings: 4personer
Forberedelse13 minuttermin
Tilberedelse7 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
1kgkartofler(kogte og helt kolde - meget gerne kogt dagen før de skal bruges.)
250gquark(dette kan erstattes af skyr, græsk yoghurt eller creme fraiche)
1lillerødløg
1bundtpurløg
1tskkarry*(ønsker du en kraftigere og stærkere karrysmag, tilføjer du blot mere karry)
1tskgrov sennep
1tskæblecider eddike*(dette kan erstattes af hvidvinseddike, en anden mild eddike)
salt og peber
Tilberedelse
Pil skrællen har kartoflerne, og skær dem i den ønskede størrelse.
Skyl og hak purløg fint.
Fjern skallen på rødløget og skær det i små tern.
Kom rødløg, purløg, quark, grov sennep, karry og æblecider eddike i en skål. Rør det godt sammen og smag dressingen til med salt og peber.