Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Klatkager
5
fra
3
stemmer
Servings:
13
stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
500
g
risengrød
4
spsk hvedemel
1
tsk sukker
(eller sukrin)
1
tsk vaniljesukker
½
øko citron
(skallen herfra)
2
æg
smør til stegning
Tilbehør:
flormelis
marmelade
Tilberedelse
I en skål kommes risengrød, sukker, vaniljesukker, æg og fintrevet citronskal.
Rør grøden godt den der ikke er nogen store klumper af grød.
Tilføj mel og rør dejen godt sammen.
Varm en stegepande, tilføj en klat smør og steg klatkagerne ved middel varme til de er gyldne og gennembagte.
Servér med flormelis og marmelade.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.