Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Julemandens knapper
4,67
fra
6
stemmer
Servings:
35
stk
Forberedelse
18
minutter
min
Tilberedelse
12
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
240
g
hvedemel
50
g
flormelis
175
smør eller magarine
2
spsk vand
35
chokoladegranse med krymmel
Tilberedelse
I en røreskål kommes hvedemel, flormelis, blødt smør eller magarine og vand.
Ælt dejen godt sammen, til den er blød og ensartet.
Tril 35 kugler af dejen og placer en chokoladekrans oven på hver kugle.
Tryk chokoladekransene fast i dejen til så du har nogle flade kager, der er lidt større end chokoladekransene.
Bag julemandens knapper ved 180 grader varmluft i ca. 12 minutter til de at let gyldne.
Lad småkagerne køle af på en rist.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.