Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Iskaffe med fersken sirup
5
fra
2
stemmer
Servings:
1
glas
Tilberedelse
2
minutter
min
Ingredienser
1-3
spsk
fersken sirup
(hjemmelavet eller færdigkøbt, den findes endda i en sukkerfri variant)
1,5
dl
minimælk
(eller din foretrukne ko- eller plantemælk)
1
dl
kaffe
isterninger
Fersken sirup
500
g
ferskner
75
g
sukker
4
spsk
vand
Tilberedelse
Kom isterninger i dit glas.
Tilføj fersken sirup, mælk og kaffe. Voila, så nemt er det.
Fersken sirup
Skyl fersknerner, skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde, sammen med sukker og vand.
Kom låg på gryden og lad det koge i 30 minutter.
Sigt herefter fersknerne fra, tryk så meget væske ud af fersknerne som muligt, og kog nu den rene fersken sirup ind til du har ca. 2 dl.
Kom siruppen på en ren, skoldet glasflaske eller syltetøjsglas og opbevar i køleskabet.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.