Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Hvidvinssauce med estragon
4,70
fra
13
stemmer
Servings:
6
deciliter
Ingredienser
1 ½
dl
hvidvin
2 ½
tsk
tørret estragon
2 ½
tsk
grov sennep
((Det kan erstattes af dijonsennep, men smag til undervejs))
1
stk
buillonterning
((i samme variant, som det kød du serverer))
2
dl
piskefløde
2
dl
vand
2
spsk
mel
1 ½
spsk
sovsekulør
1
tsk
salt
friskkværnet peber
Tilberedelse
Kom hvidvin, tørret estragon, grov sennep og buillonterning i en gryde og bring det i kog.
Når buillonterningen er opløst, tilsættes piskefløde.
Lad det simre et par minutter.
Lav en meljævning af vand og mel, tilsæt det til saucen, og lad det simre imens du pisker i ca 10 minutter.
Imens saucen simre, tilsættes sovsekulør, salt og peber.
Saucen er færdig, når den er blank og lækker.
Noter
Du kan sagtens lave saucen dagen før, og varme den når den skal serveres.
Saucen er fryseegnet.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.