Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Gulerodssuppe med røde linser og pistacienødder
5
fra
13
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredienser
2
fed
hvidløg
200
g
løg
1
spsk
olivenolie*
800
g
gulerødder
100
g
røde linser
((vægten er i tørret form, før de er kogt))
1
liter
grøntsagsbuillon
2
tsk
stødt spidskommen*
salt og peber
Tilbehør
4
spsk
saltede pistacienødder
((grofthakket))
8
spsk
creme fraiche med høj fedtprocent / eller et vegansk alternativ
((da du ikke får noget fedt i suppen, er en fed cremefraiche rigtig god))
frisk persille
Godt, groft brød
Tilberedelse
Fjern skalden på løg og hviløg, hak begge dele groft, og svits det i en spiseskefuld olivenolie i en stor gryde.
Vask gulerødderne, skær dem i skiver og kom dem op i gryden med løg og hvidløg.
Tilføj også grøntsagsbuillon, røde linser og spidskommen i gryden med løg og gulerødder.
Bring det hele i kog, og lad det koge under låg til gulerødder og linser er helt møre.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Server den førdige gulerodssuppe toppet med groft hakkede salte pistacienødder, 2 spiseskefulde cremefraiche og lidt frisk persille.
Køkkenudstyr
Stor gryde*
Grydeske*
Skærebræt*
Grøntsagskniv*
Blender*
Suppe tallerkner*
Noter
Suppen er fryseegnet.
Er du glad for ingefær og chili, kan du også tilføje dette i suppen, det vil være lækkert.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.