Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Grillede asparges med laks og rucola
4,86
fra
7
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
2
bundter
grønne asparges
300
g
rucola
400
g
varmrøget laks
1 ½
dl
creme fraiche 6%
½
bundt
dild
citronsaft
salt og peber
Dertil
evt. et et stykke ristet surdejsbrød
Tilberedelse
Skyl asparges og rucola, læg rucolaen på et rent viskestykke, og dup det tørt.
Knæk bunden af de grønne asparges, og grill dem, til de er møre. Du kan sagtens bruge en grillpande.
Skyl og hak dilden fint. Rør det i creme fraichen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Lav enten én stor servering, som folk tager fra, eller anret på 4 tallerkner.
Fordel rucolaen på tallerknerne, og derefter fordeles de grønne asparges.
Pluk laksen fra hinanden, og fordel laksen oven på aspargesene.
Top med creme fraiche dressing.
Velbekomme!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.