Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Græskinspirerede kyllingespyd med forårsløg
5
fra
6
stemmer
Servings:
12
stk
Ingredienser
400
g
hakket kylling
1
æg
1
bundt
persille
20
g
soltørret tomater
100
g
puck ost
½
løg
½
tsk
tørret oregano
½
tsk
chiliflager*
½
tsk
tørret timian
salt og peber
1
bundt
forårsløg
1
spsk
olivenolie
Tilberedelse
Kom kylling og æg op i en skål og rør det godt sammen, så det bliver en ensartet fars.
Tilføj oregano, chiliflager, timian, salt og peber og rør rundt igen.
Persille, løg og soltørret tomater, hakkes fint, og kommes op i farsen.
Smuldr puck osten op i farsen, rør det grundigt sammen.
Skyl forårsløgene, skær enderne af og halvér dem, så du får 12 stykker.
Tryk farsen fast rundt om forårsløgene, og steg dem i lidt olie til de er gennemstegte.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.