Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Græskarmos
5
fra
2
stemmer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
1
time
t
I alt
1
time
t
5
minutter
min
Ingredienser
1
hokkaido græskar
Tilberedelse
Vask dit hokkaido græskar, tør det med et rent viskestykke.
Halvér dit græskar.
Fjern kernerne med en ske.
Læg græskaret med skærefladen nedad på en bladeplade eller et ildfast fad med bagepapir.
Bag I ovnen 45-60 minutter ved 200 grader varmluft, til græskarret er helt mørt og kan skrabes ud af skallen.
Lad det køle lidt af så du kan håntere græskaret uden at brænde dig.
Skrab kødet ud af skallen med en ske, kom det i en blender, foodprocessor eller minihakker og blend til det er helt cremet.
Kom den færdige græskarmos i et rent glas eller plastbøtte og oppebar i køleskabet op til en uges tid.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.