Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Fuldkornsrisengrød
4,75
fra
8
stemmer
Servings:
5
personer
Ingredienser
500
g
råris*
5
dl
vand
1.5
liter
sødmælk
1
tsk
salt
Tilberedelse
Kom vand og råris i en tykbundet gryde, og bring det i kog. Lad kog risene i vandet i ca. 10 minutter.
Tilsæt salt og 1 liter mælk og lad det simre under låg, ved meget svag varme, i 1 time.
Tilsæt den sidste halve liter mælk, og lad simre videre.
Sørg for at røre i grøden hvert 10. minut.
Går grøden er færdig, vil den stadig have bid, men den har suget alt væsken til sig og er blevet lækker cremet.
Servér den færdige fuldkornsrisengrød med en smørklat og kanelsukker.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.