Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Fennikelsalat med agurk og persille
5
fra
8
stemmer
Servings:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Ingredienser
1
fennikel
1
agurk
1
bundt
kruspersille
Dressing
2
spsk
olivenolie
½
citron
((saften heraf))
1
spsk
agavesirup
salt og peber
Tilberedelse
Skyl grøntsagerne grundigt.
Skær fenniklen i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern hvis du har et, det gør det langt nemmere at skære helt tynde og ensartede skiver.
Lav lange tynde strimler af agurken. Brug en kartoffelskræller. Undgå at bruge midten af agurken, da den er meget vandet.
Pluk persillen fint.
Rør en dressing af olivenolie, citronsaft, agavesirup, salt og peber.
Vend dressingen sammen med agurk, fennikel og persille.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.