Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Djævleæg med urter
4,55
fra
11
stemmer
Servings:
12
stk
Ingredienser
6
æg
(hårdkogte)
50
g
mayonaise
1
potte purløg
1
potte dild
¼
tsk karry
75
g
cremefraiche 18%
12
rejer
lidt sorte kaviar
salt og peber
Tilberedelse
Pil æggene, og halvér dem. Fjern æggeblommen og kom den op i en skål.
Rør æggeblommen med mayonaise, cremefraiche, karry, salt og peber.
Hak dild og purløg fint, og rør det i æggemassen.
Kom æggemassen i en sprøjtepose (eller en frysepose hvor du klipper hul i hjørnet) og fordel det i de halve æg.
Pynt æggene med en smule sort kaviar, 1 reje og lidt purløg.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.