6 skiverbrød(det kan både være friskt, eller daggamlet, da det alligevel bliver bagt)
150gvesterhavsost(kan erstattes af gruyere eller emmentaler)
150grøget skinke(jeg køber en hos slagteren som bliver skåret i tynde skiver, det smager fantastisk. Men du kan bruge den du selv foretrækker)
3tsksennep
Beschamel sauce
10gsmør
1spskhvedemel
1 ½dlminimælk
1knspstødt muskatnød*
salt og peber
Tilberedelse
Bechamel sauce
Smelt smøren i en gryde, kom hvememelet i, og pisk det godt sammen med et lille piskeris. Rist smør og mel af, og tilsæt herefter mælken lidt ad gange, imenms du pisker det hele godt sammen.
Når saucen er pisket sammen, smages den til med muskatnød, salt og peber.
Croque monsieur
Skær 6 skiver brød. Smør 3 af skiverne med sennep. Smør 3 af skiverne med sennep, kom skinken ovenpå.
Fordel 100 gram ost oven på skinken. De sidste 50 gram ost gives på et rivejern.
oven på de 3 skiverbrød med sennep, skinke og ost, kommes nu de andre brødskiver, således at du nu har 3 toasts. Del de 3 toast på midten, så du har 6 stk. i alt.
Smør hver toast med bechamel og top med revet ost.
Bag dine croque monsieur på en bageplade beklædt med bagepapir, i ovnen ved 180 grader varmluft i 18-20 minutter. Til de er gyldne.