Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
croissanter med skinke og ost
5
fra
4
stemmer
Servings:
6
stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
12
minutter
min
I alt
17
minutter
min
Ingredienser
1
dåse
croissantdej
(jeg bruger den fra Danerolles)
6
skiver god
skinke
6
tynde skiver
havarti ost
(eller den du foretrækker)
1
æg
tørret oregano
Tilberedelse
Åben dåsen, fold dejen ud på bordet og del den i 6 croissanter efter de stiblede linjer.
Læg en skive skinke i den brede ende af dejen, og et stykke ost oven på.
Rul croissanterne så skinke og ost er inde i dejen.
Pisk et æg sammen med en gaffel og pensl alle croissanter, drys med tørret oregano.
Bag dine croissanter ved 180 grader varmluft i 12-15 minutter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.