Sprøde citronsmåkager, der er så nemme at lave, at alle kan være med. De smager virkelig dejligt, og kan sagtens spises året rundt. Men vi laver dem altid til jul, sådan har min mormor altid gjort.
4,60 fra 15 stemmer
Servings: 100småkager
Tilberedelse30 minuttermin
I alt30 minuttermin
Ingredienser
250gsmør
200gsukker
2stkæggeblommer
250ghvedemel
2spskfinthakkede mandler
1spskcitronskal
Tilberedelse
Rør smør og sukker godt sammen og tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Bland hvedemel, finthakkede mandler og citronskal sammen.
Rør melblandingen sammen med smør, sukker og æggeblomme.
På bageplader beklædt med bagepapir placerer du småkagerne med to teskeer i små toppe. Der skal være god afstand imellem, da de flader ud.
Bag citronsmåkagerne ved 180 grader varmluft i ca. 6-8 minutter, til de er lysebrune i kanten.
Lad småkagerne køle helt af, og kom dem derefter i en kagedåse.