Butterdejstærte med stenbiderrogn, burrata og purløg. Den er helt perfekt her i foråret eller til påskebordet, for den uden tvivl vil være et hit.Den smager intet mindre end fantastisk, kombinationen af den sprøde butterdej, den milde hvidløgsost, den creme burrata, friske og let krydrede purløg og de spæde stenbiderrogn er en kombination, som sendt fra himlen.
5 fra 1 stemme
Servings: 1tærte
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse15 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
1rullebutterdej
1æg
Sesam
1Buko garli(125g)
1rødløg
1burrata
125gstenbidderrogn
½bundtpurløg
Salt og peber
Tilberedelse
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Tag butterdejen ud af bakken og fold den ud. Lad den blive på bagepapiret, som den blot kan bages på.
Rids med en kniv 2 cm fra kanten hele vejen rundt. Undgå at skære hul igennem dejen.
Prik med en gaffel jævnt inden for firkanten, så undgår du at dejen putter for meget op.
Smør Buko garli på midten, helt ud til din ridsede kant.
Fordel et rødløg i skiver oven på hvidløgsosten.
Pensl kanten og drys med sesam.
Bag tærten ved 200 grader varmluft 15 minutter.
Når den er bagt fordeler du stykker af burrata på den bagte tærte, efterfulgt af stenbiderrogn, finthakket purløg og salt og peber.