Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Broccolisalat med bacon og skyr
En helt klassisk salat, der ofte er at finde på buffetbordet, og med rette, for det er altså en klar vinder.
5
fra
8
stemmer
Servings:
1
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
400
g
broccoli
70
g
bacon i tern
30
g
solsikkekerner*
1
lille
rødløg
50
g
tørrede tranebær*
(eller rosiner)
150
g
skyr
1,5
spsk
balsamico eddike*
1,5
spsk
sukrin gold*
(det kan erstattes af sødemiddel, sukker, honning eller hvad du foretrækker at søde med.)
salt og peber
Tilberedelse
Skyl broccoliet og skræl stokken. Del det i mundrette buketter, og skær stokken i små tern.
Kom broccoliet i en si, overhæld med kogende vand et par gange, og ladet det dryppe af.
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne.
Steg baconen sprød, og lad køle af på et stykke køkkenrulle, det suger det overskydende fedt.
Skær rødløget i små tern.
Lav en dressing af skyr, balsamico edikke, sukrin gold, salt og peber.
Vend det hele sammen, og servér salaten i en pæn skål.
Køkkenudstyr
Sliplet pande*
Skål*
Si*
Kartoffelskræller*
Urtekniv*
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.