Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Broccoli fladbrød
Svampede broccoli fladbrød, perfekte til broccolitoast, sandwich eller som mini pizzaer.
5
fra
6
stemmer
Servings:
12
stk
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
1
broccoli med stok
4
æg
½
spsk
fiber husk*
6
spsk
fedtreduceret sesammel*
(kan evt erstattes lige over, med andet fedtreduceret nøddemel, fx mandel eller kokos. Eller med 10 spsk grahamsmel)
1
tsk
bagepulver*
1 ½
tsk
salt
Brug brøddene til
broccolitoast
(med ost, kyllingepålæg, sennep og ruccola)
sandwich
små pizzaer
Tilberedelse
Start med at skyl dit broccoli grundigt, så du sikre dig at der ikke er noget jord på.
Del broccolien i buketter, skræl stokken og skær den i mindre stykker.
Kom alt broccolien i en foodprocessor og blend det, til at er helt fint.
Kom den blendede broccoli over i en skål. Tilføj æg, fedtreduceret sesammel, fiber husk, bagepulver og salt, rør det godt sammen.
Lad dejen stå og hvile i ca. 15 minutter.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Fordel broccolidejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag det i ovnen i ca.
15 minutter
, til det har en pæn gylden overflade.
Tag det ud af ovnen, og skær med at pizzaskære, sådan at du har 12 lige store stykker, på størrelse med en skive toastbrød.
Noter
Du kan med fordel, samle brøddene til toast, med ost og kylling mm imellem, og fryse dem, så er de klar til når sulten melder sig.
Brøddene er fryseegnet. Jeg fryser dem med mellemlægspapir imellem, så er det nemt at tage det ønskede antal op ad fryseren.
De holder fint 3-4 dage i en lufttæt beholder i køleskabet.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.