Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Bønnebrownie
5
fra
2
stemmer
Servings:
12
stykker
Tilberedelse
10
minutter
min
30
minutter
min
I alt
37
minutter
min
Ingredienser
1
dåse
sorte bønner
60
g
kokosolie
2
tsk
vaniljesukker*
2
spsk
espresso
(dette kan erstattes af vamt (kogt) vand)
2
æg
120
g
sukrin gold
(dette kan erstattes med sukker)
60
g
usødet kakaopulver
(bagekakao)
½
tsk
bagepulver
¼
tsk
salt
60
g
mørk chokolade 70,5% *
(gerne som chokoladeknapper)
Tilberedelse
Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
Dræn de sorte bønner og kom dem i en blender sammen med kokosolie, vaniljesukker og espresso. Blend til du har en helt glat og ensartet konsistens.
Kom æggene i blenderen sammen med bønnemassen om blend cirka 10 sekunder til det er blendet sammen.
I en ren skål blandes sukrin gold, kakaopulver, bagepulver, salt og vaniljesukker.
Hæld den blendede bønnemasse op i skålen med de tørre ingredienser, og vend det godt sammen.
Læg to spiseskefulde chokolade til side og vend resten i dejen.
Beklæd en form (cirka 20x26 cm) med bagepapir, fordel dejen i formen og top med det resterende chokolade.
Bag kagen 25-30 minutter i ovnen til kagen er blank og fast.
Lad kagen køle lidt af på en rist. Opbevar herefter kagen i køleskabet hvor den kan holde et par dage.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.