Det er en virkelig nem og enkel rå blomkålssalat, som til trods for enkeltheden, bare tager kegler på middagsbordet. Den er mættende uden at være tung, en rigtig god kombination.
Fjern alle de grønne blade fra blomkålen, skyl det grundigt med koldt vand.
Skær blomkålen i tynde skriver. Det er nemmest at gøre, hvis du skærer hele blomkålet på én gang. Du kan eventuelt skære blomkålet på et mandolinjern. Kom blomkålen i en skål.
Skyl æblet og skær der herefter i tynde både, eller tern alt efter hvad du foretrækker. Kom det ned i skålen med blomkål.
Hak saltmandlerne groft, kom dem ned i skålen med blomkål og æble.
I en skål kommed balsamico eddike, agavesirup og dijon sennep. Pisk det hele sammen, bør du tilsætter olien lidt af gangen, imens du fortsætter med at piske. På den måde får du en cremet dressing, der hænger sammen. Krydder dressingen med salt og peber.
Vend dressingen rundt i blomkålen.
Skær feta osten i mindre stykker, og fordel den oven på salaten.
Top eventuelt salaten med lidt grofthaffet bredbladet persille, det er både pænt og smager dejligt.