Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Asiatiske kyllingekødboller
Nemme og mega lækre asiatiske kyllingekødboller med teriyaki marinade, sådan som du kender dem fra sushi restauranterne.
5
fra
4
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
1
æg
1
dl
panko rasp*
2
forårsløg
1
lille
løg
1
tsk
knust ingefær på glas
(kan erstattes af friskrevet ingefær, prøv dig frem alt efter hvor glad du er for ingefær)
1
fed
hvidløg
1
spsk
soya
¼
tsk
peber
400
g
hakket kylling
2
spsk
sort sesam*
Sauce
50
g
teriyaki*
1
fed
hvidløg
1
spsk
sort sesam*
1
spsk alm
sesamfrø*
Tilberedelse
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl og skær dine forårsløg i skiver, pres eller riv hvidløg, og skær løg i små tern.
I en skål blandes æg, panko rasp, forårsløg, hvidløg, løg, ingefær, soya og peber.
Tilføj hakket kylling og sort sesam til skålen, ælt det sammen med hånden, eller brug en ske hvis du synes det er nemmere.
Med en teske og en håndflade formes 36 små kødboller. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca.
20 minutter
ved 200 grader varmluft
Sauce
Imens kødbollerne er i ovnen laves saucen.
Bland teriyaki, sorte og hvide sesamfrø samt et fed hvidløg revet eller presset.
Når kødbollerne er færdige, vendes de med saucen som giver dem en lækker smagfuld sticky overflade.
Nu er de klar til servering, enten på små spyd eller som de her.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.