Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Hjemmelavet koldskål med tykmælk og æg
5
fra
14
stemmer
Servings:
6
portioner
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
4
æggeblommer
(jeg bruger helt almindelige rå æggeblommer)
2 ½
spsk
sukker
(kan erstattes af 2 1/2 spsk. sukrin gold eller eller ca. en lille tsk. flydende 'perfect sød' fra easis)
1
knsp
vaniljepulver
1
ltr
tykmælk
1
ltr
kærnemælk
2
spsk
friskpresset citronsaft
Dertil
friske jordbær
kammerjunkere
Tilberedelse
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje, til det er helt lyst og luftigt.
Hæld tykmælk, kærnemælk og citronsaft i en skål, og vend det sammen med den luftige æggemasse, til du har en glat koldskål.
Servér koldskålen iskold, med friske jordbær og kammerjunkere.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.