Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Syltede rødløg
5
fra
7
stemmer
Tilberedelse
5
minutter
min
Hvile tid
1
time
t
I alt
1
time
t
5
minutter
min
Ingredienser
2
stk
rødløg
50
g
hvidvinseddike
75
g
vand
2
spsk
rørsukker
((Det kan evt. erstattes af 2 spsk. sukrin gold, hvis du ønsker det))
lidt friskkværnet peber
Tilberedelse
Kom hvidvinseddike, vand, sukker og peber i en lille kasserolle. Bring det i kog.
Fjern skallen fra rødløgene, og skær dem i både. Kom dem i en beholder med låg til.
Når lagen koger, tages den af varmen, og hældes over rødløgene.
Kom låg på beholderen med rødløg og lage. Lad det stå i en times tid.
De syltede rødløg er færdige, når de er helt pink / lilla i farven, og er blevet møre.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.