Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Indisk kylling med ristet blomkål
Cremet og krydret indisk gryderet med kylling og blomkål. Det er ikke en stærk ret, hvid du ønsker at den skal være det, kan du selv styre hvor stærk retten skal være, ved at tilføje mere eller mindre karrypasta.
4,84
fra
18
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
40
minutter
min
I alt
50
minutter
min
Ingredienser
600
g
kyllingebrystfilet
1200
g
blomkål
2
løg
3
fed
hvidløg
1
spsk.
smør
( til stegning)
3
tsk.
rød karrypasta
140
g
koncentreret tomatpuré
3
tsk.
karry*
3
tsk.
garam masala*
salt og friskkværnet peber
1
kokosmælk*
(light - du kan godt bruge almindelig kokosmælk, men kalorierne er udregnet med kokosmælk light)
3-4
dl
vand
200
g
græsk yoghurt 10 %
Tilbehør:
evt. indisk
naan brød
Tilberedelse
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Skær blomkålen i ca 0,5 cm tykke skiver, og del skiverne i mindre stykker.
Fordel blomkålen på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med lidt salt og bag blomkålen i ovnen i ca.
35
minutter, eller til de er gyldne.
Skær kyllingen i tern.
Hak løg og hvidløg. Brun det i en stor gryde med smør. Tilføj karrypasta, karry, garam masala, salt og peber, og svits krydderierne.
Kom kyllingen med i gryden, og brun det af. Tilføj kokosmælk, vand og tomatpure i gryden.
Lad det simre, indtil kyllingen er helt mør.
Vend græsk yoghurt deri.
Når blomkålen er færdig, kommer du den med i gryden, i gryden, og vender det forsigtigt rundt.
Velbekomme.
Køkkenudstyr
Skærebræt*
Grøntsagskniv*
Stor gryde*
Grydeske*
Noter
Du kan sagtens gemme resterne i en lufttæt beholder i køleskabet i et par dage.
Retten er fryseegnet.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.