Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Sukkerfri brunkager
4,88
fra
8
stemmer
Servings:
20
stk
Ingredienser
50
g
fedtreduceret mandelmel*
15
g
mandler*
(hakkede)
50
g rigtig
smør
(den som er hård når den er kold)
40
g
fibersirup gold*
20
g
sukrin gold*
1
tsk
bagepulver*
3
tsk
brunkagekrydderi mix
(jeg købte det i Brugsen)
1
lille tsk
fiber husk*
Tilberedelse
Smelt smørret i en lille kasserolle ved lav varme, tilsæt sukrin gold og fibersirup gold. Varm blandingen op til det begynder at koge.
Tag kasserollen af varmen, og tilsæt de hakkede mandler.
Find en lille skål frem, og bland mandelmel, fiberhusk, bagepulver og krydderiblandingen sammen.
Derefter tilsættes blandingen fra kasserollen.
Når dejen er rørt godt sammen, formes den til en 5-6cm tyk pølse og rulles ind i plastfolie.
Kom rullen i fryseren i mindst 2-3 timer.
Når du skal bage brunkagerne tænder du ovnen på 160 grader varmluft.
Derefter skærer du rullen i skiver, så du får 20 småkager.
Bag kagerne i 6-8 minutter ved 160 grader varmluft.
Når kagerne er blevet kolde, er de dejligt sprøde og helt perfekte, fuldstændigt som alm brunkager.
Noter
Tip! Dejen kan sagtens opbevares i fryseren, så er det nemt lige at lave nybagte sukkerfri og glutenfri brunkager når der kommer gæster.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.