Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender, og blend til du har en helt glat masse.
Varm dit vaffeljern op. Det skal være godt varmt, inden du begynder at bruge det.
Kom en smule olie på vaffeljernet og fordel 3 store spsk falaffeldej i vaffeljernet. Luk det, og lad vaflen bage i ca 4-5 minutter.Pas på med at åbne vaffeljernet for tidligt, for så vil vaflen hænge fast og gå i stykker.
Når vaflerne er færdige, kan du opbevare dem på risten i ovnen ved ca 50 grader, så de holder sig sprøde.
Tabouleh salat
Skyl bulguren, og kog den med 3 1/2 dl vand i 15 minutter.Lad den derefter køle helt af.
Skyl alle grøntsagerne og krydderurterne grundigt.
Fjern kernerne fra tomaterne, agurken og peberfrugterne og skær dem efterfølgende i så små tern som muligt.
Hak løget fint og bland det sammen med grøntsagerne.
Hak persille og mynte fint, og bland også dette sammen med grøntsagerne.
Bland citronsaft, olivenolie, spidskommen, salt og peber.
Vend til sidst grøntsagerne med bulgur og dressingen.
Servering
Anret en falafelvaffel på hver tallerken, og top med tabouleh salat. Velbekomme!