Hak mandler og cashewnødder groft, og kom dem i en skål sammen med havregryn, chiafrø og hørfrø.
Bryg en kop kaffe med 'fortado' kapslen, opløs agavesirup og vaniljepulver deri.
Hæld kaffen sammen med mandler, cashewnødder, havregryn, chiafrø og hørfrø. Vend det godt sammen, og fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag Granolaen i ovnen i 40-50 minutter ved 100 grader varmluft. Sørg for at vende rundt i granolaen med en ske hvert 10. minut, så den bliver tør.
Når granolaen er taget ud af ovnen, hældes den op i en stor skål og køles helt af. Rør gerne rundt i granolaen med jævne mellemrum, så den bliver kold og sprød.
Når granolaen er blevet helt kold, blandes kokosflager og hakket hvid chokolade sammen med.
Opbevar din færdige kaffe granola i en lufttæt beholder.
Serveringsforslag: Spis din kaffe granola som knas oven på skyr eller yoghurt, eller i en skål med mælk eller plantemælk på.