Ælt dejen rigtig godt sammen til den er ensartet og blød.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og lad den herefter hvile i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over.
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
Del den i 3, rul hvert stykke dej ud til cirka 4 mm. tyk, drys med en lille smule mel, og rul gerne dejen ud på et stykke bagepapir.
Udstik dine kagemænd, læg dem på en bageplade med bagepapir. Undgå at lægge dem alt for tæt. Jeg havde 12 stk. pr. bageplade.
Den dej der er tilovers efter du har udstukket dine kagemænd ælter du blot sammen og ruller ud igen. Fortsæt til du ikke har mere dej tilbage.
Bag kagerne 1 plade ad gange ca. 10 min. ved 170 grader varmluft.
Lad kagerne køle af på en rist.
Pynt med krymmel og royal icing (glasur af flormelis, æggehvide og en smule eddike)
Noter
Dejen kan ligge i køleskabet i op til 4 dage, eller fryses i 2-3 måneder.
Jeg anbefaler at du pynter kagerne med royal icing, som er en glasur af flormelis, æggehvide og eddike, den bliver tør, og lægger sig oven på kagen, uden at gøre kagen blød, som almindeligt glasur ellers vil gøre.