Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Ærtesuppe
5
fra 1 stemme
Servings:
4
personer
Ingredienser
1
stort
løg
2
fed
hvidløg
1
spsk
smør
(eller olie)
600
g
ærter
(frosne)
6
dl
hønsebuillon
(fx. 1 terning og 6 dl vand, har du kogt din egen fond kan den også sagtens bruges)
2
dl
madlavningsfløde 18%
1
spsk
frisk timian
salt og peber
Tilbehør (ikke medregnet i kalorierne)
sprød
bacon
groft
brød
evt.
en skefuld creme fraiche
Tilberedelse
Pil løg og hvidløg, skær begge dele i grove stykker. (det hele bliver blendet til sidst)
Smelt smør i en gryde, som løg og hvidløg heri, brun det hele af.
Kom herefter de frosne ærter, hønsebouillon og timian ned i gryden med de brunede løg. Brin grydens indhold i kog.
Tilføj madlavningsfløde og kog suppen cirka 5 minutter.
Blend suppen med en stavblender, eller kom dem i en almindelig blender, til den er helt cremet og lækker.
Top ærtesuppen med sprødstegt bacon.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.