Mør og saftig asiatisk pulled pork af nakkekoteletter. Det bliver simpelthen ikke nemmere at trylle nakkekoteletter om til den lækreste pulled pork med et asiatisk twist.
2spsksambal oelek*(eller mere hvis du er til krydret mad)
Derud over:
500gnakkekoteletter
2spskhoisin sauce *(dette skal blandes sammen med kødet inden servering)
Tilberedelse
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og vend nakkekoteletterne godt sammen med. Kom det hele i en lufttæt beholder i 1 døgn (12 timer kan også gøre det, hvis du ikke har tiden til at lade det marinere i 24 timer.
Kom kød og marinade ned i en støbejernsgryde eller stegeso med låg.
Kom støbejernsgryden med låg og indhold i ovnen tilbered kødet i 5 timer ved 120 grader varmluft.
Taget gryden ud af ovnen og hæld marinaden fra, op i en skål, du skal bruge lidt af den.
Kødet er nu helt mørkt og smuldre når du rører det. Sørg for at alt kødet er trykker fra hinanden. Kom lidt af marinaden tilbage i kødet. Det er ikke mere end cirka en halv deciliter der skal bruges. Tilføj også 2 ekstra spiseskefulde hoisin sauce og vend det hele sammen.
Servér den færdige asiatiske pulled pork i bløde bao, rispapirsruller, nudelsalat, pokebowls eller hvor du har lyst til det.
Noter
Kødet kan også sagtens genopvarmes. Tilføj da lidt ekstra af væsken fra marinaden og opvarm køddet i støbejernsgryden i ovnen ved 102 grader varmluft til det er varm. Det giver også en lidt karamelsiret overflade som er lækkert.