Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Spidskålssalat med dild og ærter
4,70
fra
10
stemmer
Servings:
6
personer
Ingredienser
1
spidskål
1
bundt Dild
4
dl
grønne ærter (fra frost)
Dressing
6
spsk
piskefløde
2-3
spsk
æblecider eddike
2
tsk
agavesirup
salt og peber
Tilberedelse
Fjern de yderste blade af spidskålet, og skyl det grundigt.
Del spidskålet i to og skær det hele i tynde strimler.
Hæld kogende vand over de frosne ærter, og lad dem tø helt op.
Hæld vandet fra, og kom ærterne i en skål sammen med spidskålet.
Skyld og hak dilden, og kom op i skålen med spidskål og ærter.
Rør en dressing af piskefløde, æblecider eddike, agavesirup, salt og peber.
Vend dressingen sammen med spidskål, ærter og dild.
Server spidskålssalaten til et godt stykke fisk eller kød.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.