250mlcremefine 7%(den kan nemt erstattest af anden madlavningsfløde eller piskefløde)
salt og peber
Tilberedelse
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Varm en pande godt op med en spiseskefuld olivenolie. Brun kotletterne af på begge sider, krydder med salt og peber og læg dem op i et fad.
Imens koteletterne brunes, skylles champignonerne for jord, og skære i skiver. Steg dem herefter på samme pande som koteletterne blev brunet på. Når du kommer champignonerne på panden er, skal du lade dem ligge til de har fået farve, før du vender dem. Ellers begynder de bare at koge, og det vil vi gerne undgå.
Når champignonerne er brunet godt af og blevet let karameliseret krydres de med salt og peber og lægges i en strimmel i den ene siden af fadet med koteletter.
Imens champignonerne steges, kan du skylle og skære peberfrugterne i strimler. Svits dem herefter kort på panden til de falder lidt sammen, krydder med salt og peber. Fordel dem i den anden side af fadet med koteletter.
Fordel majs i en skrimmel i midten, oven på koteletterne og fordel til sidst cremefine i hele fadet.
Kom fadet i ovnen og bag koteletterne i cirka 25 minutter.