Afpuds mørbraden. Det gør du ved at skære senerne af.
Skær en lomme på langs af svinemørbraden. Pas på at du ikke skøre hele vejen igennem.
I en skål laves fyldet som skal ind i mørbraden. Kom philadephia light op i skålen, giv citronskallen der i, finthakket persille og fint hakket soltørrede tomater. Krydder med lidt salt og peber og rør det godt sammen.
Fyld lommen på mørbraden med det fyld du lige har lavet. Luk forsigt mørbraden omkring fyldet, så du ikke presser alt fyldet ud af. Nu skal mørbraden pakkes ind i bacon, det gør vu ved at vikle det stramt rundt om, fra den ene ende til den anden. På den måde at baconen med til at holde fyldet inde i mørbraden.
Bag den fyldt svinemørbrad i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 min. og tænd derefter for ovnens grillfunktion og giv den yderligere ca. 5 min. Tag mørbraden ud af ovnen og lad den hvile i 5-10 minutter inden du skærer den. Så får fyldet lige lov til at sætte sig lidt, så det ikke løber ud når du skærer.