100gperfect fit(du kan erstatte det med almindeligt sukker, brug da 175g sukker og tilføj 25 g ekstra smør)
1æg
½vaniljestang(du kan også bruge 1-2 tsk vanillapaste hvis du hellere vil det.)
1knspsalt
Tilberedelse
Tag smøret ud af køleskabet, og lad det stå på køkkenbordet i 1 times tid, til det er helt blødt.
Tag bagepladerne ud af ovnen, og tænd den på 180 grader varmluft.
Del vaniljestangen, skrab kornene ud med en kniv, og bland vaniljekornene med lidt perfect fit. Det gøres for at dele vaniljekornene fra hinanden så de kan fordele sig i hele dejen.
Blend mandlerne sammen med lidt af melet, til mandlerne er helt fint blendet. Melet hjæper til at mandlerne nemmere blendes fint.
Bland resten af hvedemelet med perfect fit.
I skålen til din røremaskine kommes smør, vanilje, æg, salt, blendede mandler, mel og perfect fit. Rør det sammen med k-spaden til du har en ensartet masse. Undgå at røre længere tid end nødvendigt.
Kom tyllen i din sprøjtepose og fyld sprøjteposen med vaniljekransedej.
Sprøjt vaniljekransene ud i cirkler på et bagepapir, i en diameter på cirka 5 cm. Fortsæt til du har sprøjtet hele dejen ud. Stil dem på køl i 20 minutter, så flyder de ikke så nemt ud når de bliver bagt.
Bag vaniljekransene i 8-10 minutter ved 180 grader varmluft til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.
Opbaver dine vaniljekranse i en lufttæt beholder, eller kagedåse.