Fjern stenene fra dadlerne, kom derefter dadler, mandler og salt i en foodprocessor. Blend det ind til du har en sammenhængende og let grov masse.
Tryk dadel og mandel massen sammen, i bunden af din springform til det danner en jævn bund.
Midten - Lag med appelsinsmag
Kom cashednødder, kokosolie, agavesirup, appelsinsaft og appelsinskal i en foodprocessor. Blend til det er helt cremet og glat
Tag en fjerdedel af massen fra, i en lille skål.
Hæld de sidste tre fjerdedele af appelsinmassen ned i springformen og stil den i fryseren. Lad den stå i fryseren i 30 minutter.
Toppen - Lag med blåbær
Den portion af appelsinmassen, som du tog fra, kommes tilbage i foodprocessoren, sammen med de optøede blåbær og en ekstra spiseskefuld kokosolie.
Blend det sammen til du har en helt ensartet masse. Det kan godt ligne at massen skiller, det skal du ikke lade sig skræmme af, det er blot fordi kokosolien stivner. Sker det, så tilføj 1-2 spiseskefulde varmt vand til massen, imens du blender til den er helt cremet igen.
Når det midterste lag har sat sig, kommed det sidste lag oven på. Stil kagen i køleskabet, til den har sat sig cirka 5 timer.
Pynt med friske, spiselige blomster eller friske blåbær inden servering.