Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Appelsinmarmelade med gulerod
Aromatisk og cremet appelsinmarmelade med gulerod. Smager fantastisk sammen med ost, oven på grød eller på nybagt surdejsbrød.
4,38
fra
8
stemmer
Antal:
3
glas
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
250
g
gulerødder
(skrællet og uden toppen)
250
g
økologiske appelsiner
250
g
sukker
(du kan erstatte det med din foretrukne sukkererstatning)
3
dl
vand
1
tsk
atamon
1
knsp
vaniljepulver*
Derudover
3
syltetøjsglas
kogende vand
atamon
Tilberedelse
Skræl gulerødderne, skær toppen af, og skær dem i små tern.
Skyl appelsinerne, skær enderne af, og skær dem i skiver, og derefter i små tern. Skrællen skal også bruges.
Kom gulerødder, appelsiner, sukker og vand i en gryde med låg. Bring det i kog, og lad det koge til det er helt mørt.
Blend marmeladen til den har den konsistens du foretrækker.
Smag til med vanilje, og tilføj til sidst atamon.
Skyl syltetøjsglassene med kogene vand, og derfor lidt atamon.
Kom den varme marmelade i glassene, og skru låget på.
Lad marmeladen køle af, før du kommer glassene på køl.
Køkkenudstyr
Skærebræt*
Grøntsagskniv*
Gryde*
Kartoffelskræller*
Stavblender*
Syltetøjsglas*
Udskriv opskrift