Perfect florsød fra easis *((Kan erstattes af sukrin melis eller almindelig flormelis))
Tilberedelse
Smelt smør og perfect fit i en kasserolle, ved svag varme. Det tager lidt tid at opløse perfect fit, da det bliver helt klistret og karamelagtigt når det bliver vådt. Men med lidt tålmodighed, smelter det stille og roligt under omrøring.
Når smør og perfect fit er smeltet, tages det af varmen.
Chokoladen hakkes groft, og kommes ned i kasserollen, til den varme smør. Rør rundt til chokoladen er smeltet.
Kom æggehvide og æggeblomme i en skål. Tilføj chokolademassen og rør det sammen.
Tilføj hvedemel og vaniljepulver. Rør det hele sammen, til en ensartet masse.
Smør dine 4 forme med lidt smør, og fordel kagedejen i formene.
Dæk formene med husholdningsfilm, og stil dem i køleskabet i mindst en halv time, inden de bages.
Bag kagerne i ovnen ved 180 grader varmluft, i ca 7-9 minutter. Dette afhænger af din ovn. De skal være bløde i midten.
Lad dem køle let af, inden de forsigtigt løsnes fra formene, og vendes ved bunden op, på en tallerken.
Drys med perfect florsød, og servér dem med det samme.