Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Spidskålssalat med ærter og granatæble
Frisk, nem og enkel spidskålssalat, helt perfekt til den travle hverdag, serveret sammen med dit favoritkød
5
fra
8
stemmer
Antal:
4
personer
Tilberedelse
10
minutter
min
Ingredienser
500
g
spidskål
125
g
granatæblekerner
((cirka et halvt granatæble))
100
g
ærter
(friskbælgede)
2
spsk
sesamfrø*
1,5
spsk
balsamico eddike
(kan fx. erstattes af æbleeddike eller granatæbleeddike)
1,5
spsk
olivenolie*
salt og peber
Tilberedelse
Fjern de yderster blade på spidskålet, og skyl derefter spidskålet grundigt. Snit det fint, og kom det op i en skål.
Bælg ærterner. Kom dem op i skålen med spidskål.
Pil alle kernerne ud af granatæblet, og kom 150 gram op i skålen med spidskål og ærter.
Tilføj sesamfrø i skålen og bland det hele godt sammen.
Bland balsamico, olivenolie, salt og peber. Vend det rundt i spidskålen.
Salaten er nu klart il servering
Køkkenudstyr
Skærebræt*
Grøntsagskniv*
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest